27. May 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Xhinset e ngushta vdiqën. Këtë vit do veshësh të tjera

Mos u mërzit se nuk do shpenzosh kokërr leku nëse je një nga ata persona që i mbajnë rrobat dhe i riveshin. Është thënë e stërthënë që moda rikthehet. Ndaj ato xhinset e gjimnazit të gjera nga fundit do të të hyjnë shumë në punë. Edhe një muaj dhe e lëmë dimrin. Vjen pranvera e rrobave të lehta, ndaj J Brand ka parashikuar tendencën e këtij viti. Xhinset e gjera nga fundi do jenë në modë, kurse ato të ngushtat do duhet t`i fusni diku thellë në dollap deri sa t`i vijë moda sërish.

Related posts

Leave a Reply