27. May 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Video e Elvana Gjatës duke kënduar ‘aj medet’ do t’ju rregullojë humorin

Nëse sot keni një ditë të zymtë, pasi është e martë dhe po bie shi, këngëtarja e njohur Elvana Gjata do t’ju rikthejë humorin me videon që ka publikuar në Instagram. Elvana njihet për mimikat e saj komike, ndaj edhe kësaj radhe ka sjellë një video teksa këndon “Aj medet, aj medet”.

Elvana i këndon atij që e ka lënë vetëm në shtëpi, dhe këngëtares i mungon. Kaq ka mjaftuar që ndjekësit e Elvanës, të shkrihen së qeshuri me këtë video, pasi edhe mimikat që bën këngëtarja janë vërtet komike.

Related posts

Leave a Reply