18. December 2017

Background Right_160x600
Background Left_160x600
tung

Seksi dhe Dashuria

Udhëtime

Shëndeti

Nëna

Flisni me ta sikur me të rriturit: Gugatja vetëm pengon!

Në shikim të parë fëmija që gugatë (zëra që fillojnë të nxjerrin fëmijët e vegjë) duket simpatik, por duhet të jeni...

28 foto që e vërtetojnë se të qenurit nënë është puna më e rëndësishme në botë

Nëna është personi më i dashur për ne. Ajo na e jep jetën, ajo kujdeset për ne dhe sigurisht, ajo na do në një mëny...

Teknologji

KOSOVA 3.0: Rruga jonë drejt zhvillimit ekonomik

Mentor Pllana Përderisa vendet e zhvilluara kanë trendin më stabil të rritjes që ka njohur ndonjëherë njerëzimi, Ko...

5 sekretet e errëta të Facebook-ut

Facebook-u, shumica prej nesh tashmë e dimë, që ka disa sekrete të pista. Edhe pse ofron përfitime të pamohueshme,...