20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Tuna ndanë me ndjekësit foto të momenteve të ëmbëla me Tianin

Tuna është nga ato nëna që dëshiron të ndaj momentet e mira me Tianin me të gjithë ndjekësit e saj në rrjtët sociale, prandaj dhe shpesh ajo publikon fotografi të momenteve nga përditshmëria ose dhe setet fotografike që i bënë mjaft shpesh.

Në fotografitë e fundit të publikuara, Tuna duket shumë e bukur, teksa mban në krah Tianin të veshur me rroba si lepurosh, me një atmosferë festive mes dritash dhe bredhit në sfond.
Tiani po rritet në sytë tanë dhe shohim se bëhët çdo ditë e më i ëmbël.

Heaven 🙏🏼

A post shared by Tuna Sejdi (@tunasejdi) on

just the two of us…

A post shared by Tuna Sejdi (@tunasejdi) on

 

Related posts

Leave a Reply