микрокредит онлайн взять микрокредит займы на карту срочно микрокредиты онлайн взять микрозайм срочно микрозаймы онлайн займ на карту онлайн взять займ онлайн займ через интернет займ онлайн на карту займ кредит наличными потребительский кредит взять кредит заем онлайн займы займ онлайн

Advertising

Seksi stimulon pjesë të ndryshme të trurit të femrave?

seksi-stimulon-trurit

Hulumtimet e kanë konfirmuar që: nuk është gjithqka vetëm në një pjesë të trupit, poashtu nuk është në një pjesë të trurit …

Më në fund edhe  shkencërisht është konfirmuar ajo që gratë e kanë ditur me shekuj: prekja gjatë seksit i stimulon pjesët e ndryshme të trurit të femrave.

Hulumtuesit zviceranë kanë publikuar rezultatet e skanerit të trurit, të cilët tregojnë se ngacmimi i vaginës, qafës së mitrës dhe lythave veprojnë mbi pjesët krejtësisht të ndryshme të trurit!

Këto rezultate hedhin poshtë teoritë e vjetëruara që kënaqësia te gratë është merita e vetëm një qendre në kokat tona të zgjuara. Gjithashtu, studimi tregon që stimulimi i penisit dhe klitorisit ndikon në të njëjtën pjesë të trurit tek burrat dhe gratë.

Pjesa më interesante e hulumtimit: U konstatua se ka një lidhje në mes të thithave dhe pjesëve intime, të cilat më në fund dëshmojnë se i dashuri juaj duhet të kushtojë vëmendje të veçantë për atë pjesë të trupit tuaj gjatë seksit!

Çfarë është esenca? Edhe një herë duhet të shpjegohet për meshkujt që – nuk është gjithqka në  pjesën në mes të këmbëve të femrave! Për të përjetuar kënaqësinë e plotë seksuale duhet të jenë të stimuluara pjesë të ndryshme të trupit./femra.net/Tema të ngjajshme