Background Right_160x600
Background Left_160x600

Sandale kreative në vetëm pak minuta kohë – vërtetë mahnitëse! [Video]

Nëse papuçet tuaja të thjeshta me një gisht (flip-flop) ju kanë bezdisur dhe nuk keni para të mjaftueshme për të blerë sandale të reja, ja dy ide gjeniale se si mund të përdorni vet kreativitetin tuaj…

Nuk është aspak e çuditshme që të shohim shumicën prej nesh duke ecur me papuçe të tilla me një gisht. Këto janë shumë praktike, të rehatshme dhe lehtë mund të kombinohen me veshjet tuaja. Megjithatë, nëse jeni lodhur duke i mbajtur një kohë të gjatë, ju mund të eksperimentoni paksa përmes disa ideve briliante që do të ju paraqesim në vazhdim!

In Article Mobile BP

Më e mira është se ju do të krijoni vet një palë sandale unike, verore e që do të ju kushtojnë në minimum (varësisht nga materiali çfarë përdorni për dekorim), dhe mund të përdorni imagjinatën tuaj për krijimin e sandaleve tuaja.

Lexoni edhe këtë:   Uji mineral (me gaz) i rrezikshëm për shëndetin: Përmban edhe deri 11 herë më tepër kripë se uji i rubinetit!

Shihni se si nga papuçe të thjeshta me një gisht mund të bëni mrekulli duke i shëndrruar në sandale të bukura…

…Hap pas hapi:

 

 


Tema të ngjajshme

Lexo artikullin tjetër interesant:
Probleme gjinekologjike që nuk duhet t’i injorojë asnjë femër!

Kur bëhet fjalë për shëndetin tuaj, nuk duhet të lëmë asgjë pas dore. Problemet femërore apo menstruacionet shpesh herë nxisin...