20. September 2017

Background Right_160x600
Background Right_160x600
Background Left_160x600
Background Left_160x600

Pesë këshilla për fytyrë të bukur

Me siguri që jeni lodhur të gjithë nga mënyrat e komplikuara dhe të shtrenjta për tretman të fytyrës, normal nuk është e keqe asnjë zgjidhje, por nëse kërkoni diçka të thjeshtë dhe të lehtë, këto këshilla janë ato që ju nevojiten.

1.Konsumoni mjaftueshëm lëngje

InArticle Mobile

Asgjë nuk është më e lehtë se kjo. Tetë gota ujë në ditë dhe lëngje pa sheqer, le të bëhet rutinë e juaja.

2. Mos harroni të pastroni fytyrën në mbrëmje

Nëse keni lëkurë të yndyrshme, atëherë ju duhet disa herë gjatë ditës të lani fytyrën, në mënyrë që lëkura juaj të jetë vazhdimisht e pastër.

3. Largoni flokët nga fytyra

Flokët përmbajnë pluhur dhe yndyrë, të cilën mund ta bartë edhe në lëkurë të fytyrës.

 4. Mos e teproni me tretmane kozmetike

Lexoni edhe këtë:   Ngjyra për muret – Si ta zgjedhni ngjyrën më të mirë për shtëpinë tuaj?

Nëse i vizitoni më shumë se një herë në muaj sallonet e kozmetikës, atëherë duhet të ndaleni dhe të mendoni me vete, a është nevoja për një tretman kaq të shpesht i cili mund të keqësojëlëkurën tuaj.

 5. Në mbrëmje hidratoni lëkurën

Gjatë ditës fytyra juaj ka nevojë për mbrojtje, ndërsa në mbrëmje gjithsesi duhet të përdorni krema ushqyes.

Këshilla shtesë

Gjumi i rehatshëm – 7 deri në 8 orë gjumë janë të domosdoshme për fytyrë të bukur. Termi “Beauty Sleep”, nuk qëndron pa arsye.

Kjo temë është përgatitur nga Rrjeti i Studiove të Bukurisë PASSION.

 


Tema të ngjajshme

Lexo artikullin tjetër interesant:
Po, është e mundur të jeni alergjike në spermë!

Duke u mbështetur në hulumtimin e fundit të Universitetit Metropolitan, rreth 12% e femrave janë alergjike në spermë! Nga kjo...