20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Nëse duhet të bëni ndonjë nga këto gjëra, ju jeni definitivisht me njeriun e gabuar

Nëse kjo ndodhet në listën që bën për të, definitivisht je me njeriun e gabuar

Është vështirë të thuhet se e dijmë saktësisht se e kemi gjetur njeriun e duhur për vete, por për fat të mirë, është shumë lehtë t’i deshifrojmë shenjat se jemi me njeriun e gabuar. Nëse kjo ndodhet në listën që bën për të, definitivisht je me njeriun e gabuar.

Duhet ta largoni

Është shumë e thjeshtë – mashkulli i cili vërtetë është i interesuar për gruan do të përpiqet që edhe ajo ta kuptojë. Për fat të keq, disa që nuk duan asgjë megjithatë ju pëlqen ndjejna që gruaja vrapon pas tyre dhe nuk flasin asgjë.

Duhet të punoni shumë për gjithçka

Nëse mendon se po e joshë me sukses sepse ke arritur ta bindësh që të shiheni madje edhe kur vërtetë nuk ka dashur, gabon. Nëse vërtetë dëshiron të të shohë, nuk është dashur ta bindësh.

Shpreson që do të ndryshosh shumë

Të gjithë në lidhje ndryshojmë ngapak, por nëse i dashuri pret nga ti që për atë të ndryshosh pamjen, stilin apo bindjen se a do të të pranojë, definitivisht ke gjetur njeriun e gabuar.

Gënjen për ta arsyetuar

Veten çdo ditë, por ke filluar sipas nevojës t’i gënjesh edhe shoqet kur mendon se sjellja e tij mund të duket e papranueshme. Aty-këtu duhet ta mbrosh të dashurin, por nëse e mbron para të gjithëve, ndoshta problemi është tek ai, e jo se të tjerët nuk po e kuptojnë./femra.net/

Related posts

Leave a Reply