20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

A mund të identifikoni këto brende të njohura duke u bazuar në logon e tyre?

Sot ekzistojnë shumë brende të ndryshme, dhe secili ka llogon e vet unike. A mund të dalloni ju logon e Pupa-s nga ajo e Nike ose Adidas?

Në testin më poshtë mund të kuptoni se sa i njihni llogot e brendeve të famshme.


[viralQuiz id=7]

Related posts

Leave a Reply