27. May 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Muaji i mjaltit në hotelet më të shtrenjta në botë

Edhepse ndoshta prisni që vetëm apartmanet presidenciale në hotelet luksoze të jenë të rezervuara për më të pasurit, kjo nuk ndodh gjithmonë. Në hotelet më të shtrenjta në botë edhe dhomat standarde janë të dedikuara ekskluzivisht për ata që kanë xhepat më të thellë. Nëse mundësitë ua lejojnë që muajin e mjaltit ta kaloni në kësi vende, shihni më poshtë hotelet më të shtrenjta në botë.

 hoteli-Burj-Al-ArabBurj Al Arab në Dubai është hoteli më i njohur në botë – do të mahniteni me gjithçka që ky hotel ofron.

hotel-le-bristol-parisHotel Le Bristol gjendet në Paris – njëri nga hotelet më të bukur, por edhe më të shtrenjtë në këtë qytet

hOTEL-la-DUNE-sARDEGNAHotel Le Dune, i cili gjendet në Sardenja, ofron pamje idilike kah deti, dhoma dhe apartmane luksoze, salone të bukurisë dhe plazh privat.

Hotel-lizard-island-australiHotel Lizard Island në Australi – Vendi ideal për të gjithë ata që duan që muajin e mjaltit ta kalojnë shumë afër plazhit

royal-mansour-maroccoMikpritja, arkitektura, dritare tepër të bukura, arti maroken, SPA dhe fitnes qendra – të gjitha këto i ofron hoteli Royal Mansour në Marok

Wakaya-Club-FijiWakaya Club është pushimore private në ishujt Fixhi. Pamjet e papërshkrueshme e bëjnë këtë pushimore shumë të shtrenjtë.

hotele-luksoze-ne-bora-bora…dhe një vend që të duket se je në ëndërr. Ishujt Bora Bora me hotelet luksoze të vendosura në ujë, janë një nga vendet më të shtrenjta, por edhe më të bukura për të kaluar muajin e mjaltit.

 

Related posts

Leave a Reply