23. March 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Modeli i vetëm i këpucëve që do i duhet përgjithmonë çdo femre

Zakonisht ju jeni personi që e posedon çdo model në trend sepse e keni parë një zbritje “rastësisht”, përderisa ishit duke shëtitur në qytet. Modeli më i pëlqyer për ju janë këpucët e sallonit me take të larta. Ato janë modeli universal, i pagabueshëm, për çfarëdo rasti dhe kombinimi.

Shoestar këtë vjeshtë do ju pushtojë me ofertën e këpucëve salloni me një dizajn, kualitet dhe komoditet që ju bën të merrni të paktën një palë me vete.

Në vazhdim do të mund të kuptoni se cilët modele i kemi ndarë për t`u dashuruar në to përjetësisht.

Kroko e fuqishme – Ngjyra e krokodilit është diçka që patjetër duhet ta posedoni nga ky lloj i këpucëve. Janë unikate dhe me një ngjyrë interesante të së kaltrës që ndryshon në shkëlqim në të kuqe apo të gjelbër. Këtë model mund ta mbani si kombinim i përditshëm si dhe për raste më solemne ku do të shkëlqeni.

Carrano në një të kuqe të fuqishme – Në shikim të parë duken klasike mirëpo me garderobë të përshtatshme mund të japin një efekt të mahnitshëm. Nëse jeni nga ato vajza që nuk tradhtoni të zezën, kemi këtë model me detaje të mrekullueshme dhe një material specifik, gjë që i bën të veçohen nga modelet tjera.

Favoriti ynë në Shoestar Carrano është ai i mbështjellë me gëzof për ditët kur ndjeheni si Keri Bredsho.

Total Nude Look është e preferuara e atyre që vendosin trendet pasiqë një trend nuk mund të jetë pa këto këpucë.

#BusinessLady është edicioni i femrave në botën e biznesit dhe politikës.

Nëse deri tani nuk jeni e bindur që të pëlqeni njërin nga modelet e mësipërme do tentojmë edhe me një model të fundit të koleksionit tonë. Bëhet fjalë për këpucë salloni të bëra ‘update’ me take bllok./femra.net/

 

Related posts

Leave a Reply