27. May 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Michelle Obama tregon për vështirësitë në veshje në Shtëpinë e Bardhë

“Nuk e kanë komentuar aspak se ai për tetë vite rradhazi kishte veshur të njejtin kostum dhe këpucë të njejta”…

Michelle Obama gjatë një konference botërore të zhvilluesve në San Jose, Kaliforni, të martën përveç fjalimeve të shumta në lidhje me femrat e suksesshme, ajo kishte folur edhe për standardin e dyfishtë që ishte përballur në Shtëpinë e Bardhë.

Ajo u shpreh se burri i saj, presidenti Barack Obama gjithnjë kishte veshur të njejtin smoking dhe këpucë në të gjitha ngjarjet formale për tetë vite rresht. Tani, a mund ta paramendoni nëse një grua mund ta bëjë këtë?! Asesi nuk mund ta imagjinojmë, madje as Michelle nuk mund ta imagjinoj.

“Njerëzit gjithnjë janë fokusuar tek unë, kanë fotografuar këpucët e mia, gjerdanët, aksesorët – ndërsa asnjëherë nuk kanë komentuar për tetë vite se ai kishte veshur smoking-un e njejtë si dhe këpucët e njejta”, tha ajo.

Dhe, ajo vazhdoi duke folur me krenari për burrin e saj se sa shpejt bëhet gati për dhjetë minuta, përderisa unë ende jam duke menduar rreth veshjes sime.

Pra, të përmbledhim të gjitha:

Burrat janë të dhënë tërësisht pas:

Ndërsa femrat:

Dhe pastaj burrat jan të dhënë pas:

Dhe më pas femrat janë të dhënë pas:

*FOTO NUK ËSHTË E DISPONUESHME SEPSE FEMRAT NUK LEJOHEN TË HANË NË PUBLIK, PO PËR GJITHÇKA!*

Në vend të kësaj, këtu është një foto e mrekullueshme e të dashurës Michelle Obama./femra.net/

Related posts

Leave a Reply