20. September 2017

Background Right_160x600
Background Right_160x600
Background Left_160x600
Background Left_160x600

Meshkujt, të parët thonë "Të dua"

Sipas rezultateve të një studimi të kohëve të fundit, këto dy fjalë magjike, ju mund t’i prisni vetëm pas afërsisht tre muaj takimi, kur është fjala për meshkujt …

Megjithatë, me gratë është situata pak më ndryshe. Besoni apo jo, mashkullit mesatar, i duhen 88 ditë për të thënë “Të dua” kurse gruas madje edhe 134 ditë!

InArticle Mobile

Madje 39 për qind të meshkujve, këto dy fjalë i shqiptojnë edhe në muajin e parë të takimit, e cila vlen vetëm për 23 për qind të grave.

Ky studim gjithashtu thekson se një e treta është gati për të filluar një jetë së bashku, me gjysmën më të mirë, dhe 77 për qind e mbajnë në mend momentin kur i kanë thënë partneres që e duan, dhe data të tjera të rëndësishme në atë lidhje.

Lexoni edhe këtë:   Çfarë tregon shenja e horoskopit rreth meshkujve që bieni në dashuri

“Edhe pse nëpër vite e mendojmë të kundërtën, për shkak të opinioneve të krijuara dhe paragjykimeve rreth meshkujve, ajo rezulton se ata janë në disa momente vërtetë më të vëmendshëm se sa gratë”, tha Jenny Trent, një nga autorët e studimit.


Tema të ngjajshme

Lexo artikullin tjetër interesant:
Zgjidhni dhuratën e përsosur

Keni harruar që t’i bleni një dhuratë, përsonit të dashur apo nuk keni patur kohë për shkak të detyrave të...