Background Right_160x600
Background Left_160x600

Mandy Moore vesh të njëjtin fustan si Kate Middleton dhe duket si princeshë

Mandy Moor ka shfaqur princeshën që ka brenda, gjatë një konference me gazetarë për filmin This Is Us, duke veshur fustanin me prerje elegante dhe të lëshuar nga Thornton Bregazzi, fustan ky të cilin Kete Middleton e kishte veshur gjatë turneut mbretëror në Kanada në vitin 2016.

In Article Mobile BP

Moore ka veshur fustanin me një ngjyrë të kaltërt, ndërsa Middleton kishe marrë vëmendjën me të kuqe të ndritshme… dhe një diamant në anën e djathtë.

 

Mendjet e mëdha mendojnë si princeshat.

Lexoni edhe këtë:   Si e ëma ashtu edhe e bija: 20 foto në të cilën nënat dhe vajzat e tyre duken njësoj

Tema të ngjajshme

Lexo artikullin tjetër interesant:
6 kombinime veshjesh që çdo femre shtatshkurtë i nevoiten

Po ju bëjmë thirrje të gjitha femrave shtatshkurtë: e dimë që jeni kështu të vogla sipas natyrës. Keni më shumë...