27. May 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Linja e produkteve për mbrojtje nga diell (trup, fytyrë, flokë) risia e fundit nga PUPA

Pse ekzistojnë lloje të ndryshme të produkteve për mbrojtje ndaj diellit dhe me faktor të ndryshëm mbrojtës (SPF)?

 • Sepse ekzistojnë lloje të ndryshme të kërkesave lëkurës si dhe fototipe ndryshme
 • Sepse ekzistojnë nivele të ndryshme të ekspozimit të lëkurës. Dhe stile të ndryshme jetese
 • Për shkak se ekzistojnë klimë ndryshme (me thatësi dhe lagështi)
 • Për shkak se ka kohë të ndryshme ekspozimi si dhe vende ekspozimi:

FORMULIMET DHE PËRBËRJA

LLAK (SPREJ) I TEJDUKSHËM

Aplikimi është i shpejtë, nuk nevoitet masazh

Një ndjenjë freskie, për ata që vuajnë nga të nxehtit

I përshtatshëm për temperatura të larta dhe klimë shumë të thatë

Ideale për lëkurë mashkullore

Për pushime ku nuk preferohet të përdoren Vajra dhe kremëra të trasha

 

 

KREM

Përbërje e pasur dhe ushqyese

Absorbon shpejt me një masazh

për lëkurë të thatë

për lëkurë të moshuar

qëndron në ujë për një kohë të gjatë duke siguruar mbrojtje nga kripa dhe klori

 

SPREJ I TEJDUKSHËM

Efekt mbrojtës i padukshëm

Nuk ka nevojë për masazh

 

 

 

 

 

 

SPREJ QUMËSHT

Përbërje e lehtë dhe e padukshme

Aplikim me masazh

Mbrojtje e dukshme

 

 

 

 

KREM

Cilësi e pasur dhe ushqyese

 

 

 

 

 

 

SUPER MILK SPRAY

PËR RREZITJE INTENZIVE

Trajtim shumë-funksional

hidraton lëkurën, e mbron atë dhe i jep rrezitje forte e qëndrueshme.

 1. Super Sprej me bazë qumështi për rrezitje intenzive me një përbërje të lehtë dhe shpejtë absorbuese.
 2. Aplikim i shpejtë dhe i lehtë.
 3. Teknologji ekskluzive, stimulon melaninën për rrezitje të shppejtë dhe të qëndrueshme.
 4. Hidraton dhe mbron kundër tharjes së diellit, erës dhe ujit të kripur të detit.
 5. Rrezistent ndaj ujit për FYTYRË DHE TRUP.  (SPF 15 dhe SPF 30)

SUPER HAIR OIL

Flokët tuaj poashtu ekspozohen ndaj diellit.

Ekspozimi ndaj diellit dëmton flokët nëse nuk ka mbrojtje mjaftueshme.

Ekspozimi në diell, klor dhe ujin e detit dëmton dhe sulmon:

Proteinat e flokëve: ndryshon shtresën mbrojtëse të bushtit të flokëve;

Melaninën: ndriçon ngjyrën e flokëve.

Flokët bëhen:

 • TË THATË
 • TË BRISHTË
 • TË PAKREHURA
 • TË DOBËT
 • TË PATRAJTUESHME
 • TË VENITURA

Një zgjidhje unike për flokë të ushqyeshme dhe rrezatuese, madje edhe nën ndikimin e rrezeve të diellit, ujit të detit dhe klorit.

TRAJTIM MULTI-FUNKSIONAL

Për flokë shëndetshme, buta dhe plot shkëlqim, madje ndaj ekspozimit diell.

 1. Mbron flokët nga rrezet ultravjollcë,  ruan intenzitetin dhe shkëlqimin e ngjyrës së flokëve edhe natyrale edhe artificiale.
 2. Mbron kundër ujit të detit duke garantuar përsosmëri;
 3. Mbron kundër klorit.
 4. Ristrukturon flokët e brishtë duke i dhënë shkëlqim ekstrem.

Përdorimi: aplikoni sprejin në gjatësinë e majave të flokëve – në flokë të lagësht ose të thatë – para ekspozimit në diell.

Riaplikoni shpesh, sidomos gjatë notit në det ose pishinë.

Produktet nga Pupa mund ti gjeni ne Minimax, EBC dhe tek  Bliss /nënkalim. Per më shumë informata për produktet PUPA, klikoni këtu…

Related posts

Leave a Reply