20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Këpucë të dimrit që kurrë nuk do të dalin nga moda: Me këto modele nuk gaboni! [Foto]

Me to do të jeni gjithnjë në trend

Trendet ndryshojnë rregullisht gjatë sezonit, por disa lloje qëndrojnë me vite.

Janë gjithmonë elegante, gjithnjë moderne, gjithmonë mund të përshtaten me çdo kombinim, sepse ato kurrë nuk do të dalin nga moda!

Antilop çizme mbi gjunjë

Besojmë se nuk ka grua që nuk i ka së paku një palë! Përshtaten shumë mirë edhe me xhinse edhe me fustane, përshtaten në raste relaksuese dhe festive, dhe nuk luan rol aspak se a janë rrafsha apo me taka – thjeshtë janë të përsosura dhe të përjetshme!

Çizme klasike “oficerësh”

Të rehatshme, lëkurë, me dekorime diskrete, të përsosura për stilin e përjetshëm të një zonje të guximshme dhe dominante!

Perfect for fall: Leather boots by 5th Avenue 👢 📸: @thechicadvocate

A post shared by Dosenbach (@dosenbach) on

Çizme të thjeshta deri në kyçin e këmbës

Një vit dekorohen me perçina, vitin tjetër me thumba, vitin e tretë me cirkone … E njejta vlenë me ngjyrat, por nëse merrni çizme të thjeshta deri në kyçin e këmbës me ngjyrë diskrete nuk ka vend për gabim mode!/femra.net/

Related posts

Leave a Reply