Background Right_160x600
Background Right_160x600
Background Left_160x600
Background Left_160x600

Kalendari i shtatëzanisë

Ju sjellim kalendarin e Shtatëzanisë, përmes të cilit ju mësoni gjithçka mbi ndryshimet të cilat ju presin gjatë kohës së shtatëzanisë.

Vetëm me një klik në javën e caktuar në Kalendarin e shtatëzanisë, ju mund të mësoni se si në atë periudhë foshnja juaj në bark është duke u zhvilluar, cilat kontrolla duhet t’i bëni, si dhe çfarë ndryshimesh në organizmin tuaj mund të prisni.

Duhet që ta keni parasysh që secila shtatëzani është e ndryshme dhe se zhvillimi i foshnjes ndryshon tek secila femër, prandaj gjithmonë lexojeni edhe tekstin për një javë më parë dhe një javë pas stadit të shtatëzanisë në të cilën gjendeni.

Lexoni edhe këtë:   Kanceri rritet në trupin tuaj: 10 shenjat që të gjithë i injorojmë!

Tema të ngjajshme

Lexo artikullin tjetër interesant:
Lufta me shenjat nëpër lëkurë

Për të gjithë ata që kanë ndonjë shenjë që duan ta fshehin... A keni në trup ndonjë shenjë që e...