18. December 2017

Background Right_160x600
Background Left_160x600

A jeni në peshën ideale? Ju ofrojme (BMI) – kalkulatorin e Indeksit të masës trupore

Keni një trup të përkryer, të dobët, me pak celulit, apo ndjeni që keni tejkaluar peshën normale? Për të hequr hamendjet, ju sjellim kalkulatorin e Indeksit të masës trupore, (Body mass index). Gjeni se cili është indeksi i peshës suaj.

Përllogaritja e indeksit të masësa trupore, ose BMI (nga anglishtja: Body Mass Index) shërben për vlerësimin e përafërt të nivelit të të ushqyerit, dhe tregon për problemin eventual me peshën e tepruar, dmth trashësisë, e cila rrit rrezikun e paraqitjes së shtypjes së lartë të gjakut, diabetit, sëmundjeve të zemrës si dhe disa llojeve të kancerit.

In Article Mobile BP

Klikoni në linkun për të shënuar gjatësinë dhe peshën tuaj:

 

 

BMI KALKULATORI>>>

Related posts

Leave a Reply