20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Ja cilat janë shprehjet që një vajzë me kaçurrela dëgjon më shpesh

Të jesh kaçurrelse është një prej gjërave më të bukura dhe më komplekse që një vajzë mund të ketë në të njëjtën kohë. Asnjë kacurrelse nuk është e njëjtë, ato ndryshojnë nga njera- tjetra, qoftë nga forma, stili apo ngjyra. Të gjitha vajzat janë të magjepsura mbas kacurrelave, edhe ato që nuk i kanë e kanë gjetur një zgjidhje personale si t’i kthejnë flokët e tyre në kacurrela.

Maska, produkte të shtrenjta, stilime apo aksesorët janë disa prej detajeve më të rëndësishme që u nevojiten kacurrelave, kujdesi ndaj tyre është i domosdoshëm dhe jep rezultate të mrekullueshme. Flokët me kaçurrela janë të veçantë, përherë komentohet si të bukura, por vajzave që i kanë kacurrelat u drejtohen disa pyetje dhe shprehje që i kanë lodhur dhe i kanë mërzitur duke i dëgjuar gjatë gjithë kohës.

Ja cilat janë ato shprehje që i drejtohen një vajze kaçurrelse.

1. Sa herë në javë i lan flokët?

2. Ke lindur kaçurrelse apo i stilon vetë kështu?

3. A i drejton shpesh flokët?

4. Duhet të kesh patjetër dikë në familje me kaçurrela, që t’i kesh flokët kështu si ty?

5. A lodhesh shumë kur i drejton flokët?

6. Çfarë produktesh përdor për kaçurrelat?

7. Edhe unë i kam kaçurrelat si ty, vetëm se i drejtoj shpesh.

Related posts

Leave a Reply