17. March 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Instagram trendi qe po e ndjekin të gjitha

Si duket gjithçka filloi me Kendall Jenner dhe Emili Rajtakovski e tani vazhdon me Rihanën, mirëpo kjo modë ekziston që nga fillimi i botës dhe femrës. Ajo që kap kurreshtjen është fakti se më shumë femra të thjeshta, përveç atyre me famë, janë duke e praktikuar këtë madje edhe e inkurajojnë një “sjellje” të tillë.

Por çfarë fshihet pas këtij trendi? Pse papritmas të gjithë dëshirojnë të ecin pa sutjena apo të lirojnë thithkat sikurse në “Free the Nipple” kampanjën? Si duket femrat e sotme kanë sens të çuditshëm të realizimit të lirive të tyre, kur bëjnë se çfarë të duan ju jep një ndjenjë të mirë andaj edhe nuk duhet gjykuar.

Ndonjëherë ndodh që “no-bra” momenti të jetë këtu pasiqë sutjenat nuk përshtaten me fustanin apo çfarëdo që kemi veshur. Ndonjëherë ndodh vetëm për arsye se dëshirojmë të shokojmë dikë apo t`ua bëjmë me dije se nuk na plas fare për ta. Pra, “no-bra” është e barabartë me “liri”, dhe fakti që “harroni” sutjenat nuk nënkupton se jeni vullgare por përkundrazi jeni seksi dhe e butë.

Këshilla stajlingu: Nëse mbani bluza të lehta, të mëndafshta dhe me dekolte të thellë, provoni t’i veshni pa sutjena. Nëse keni gjoks të vogël, kjo gjë do të duket mrekullueshëm- mjafton ju të jeni rehat.

Nëse vishni fustan të ngushtë, mungesa e sutjenave nënkupton mungesën e vijave që vijnë me ato.

Nëse vishni fustan me material të fortë, edhe ashtu ky lloj i fustanit nuk ka nevojë për sutjena./femra.net/

 

 

Related posts

Leave a Reply