20. January 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Horoskopi mujor për muajin Korrik

Shikoni se si do të funksionoj jeta juaj në dashuri dhe biznes, a do t’ju shërbejë shëndeti mirë, dhe se si yjet e  vlerësojnë cilësinë e jetës për shenjën tuaj të horoskopit në muajin korrik.


dashi-FEMRA-NET

DASHI

Puna: nuk jeni të kënaqur me statusin tuaj profesional. Megjithatë, gjatë këtij muaji keni mundësinë të shkëlqeni, duke pasur edhe mbështetjen e bashkëpunëtorëve. Nëse keni biznis personal, mund të rregulloni horizontin e suksesit tuaj. Nëse dëshironi të përforconi lidhjet në punë, duhet të përmirësoni komunikimin me të gjithë që keni interesin e mirë. Nuk rekomandohet marrja e parave hua nga persona që nuk keni besim. Gjysma e parë e muajit do të jetë më shumë e dobishme se gjysma e dytë.

Dashuria: gjysma e dytë e muajit do të jetë shumë përfituese për ju, sidomos nëse jeni diku në pushim dhe mund të shijoni ndonjë aventurë të dashurisë. Gjithçka varet nga ju se si e shfrytëzoni momentin. Kushtoni rëndësi shenjës së Binjakëve sidomos nëse nuk jeni akoma në ndonjë lidhje. Ky muaj do të jetë shumë i mirë në aspektin familjar, duke u fokusuar në gjërat që nuk jeni të kënaqur.

Shëndeti: sistemi juaj nervor është i stërmunduar andaj edhe duhet të pushoni mirë. Përndryshe, problemet shëndetësore mund të jenë pengesë në funksionimit e mëtejmë të trupit tuaj. Mjafton ta ndryshoni pak ambientin ku ndodheni.


demi-FEMRA-NET

DEMI

Puna: ju nervozon stagnimi momental në fushën profesionale. Duhet të përmirësoni komunikimin tuaj nëse dëshironi përmirësim, mundohuni të jeni mbështetje për bashkëpunëtorët dhe personat përreth jush. Mundohuni të konsultoheni me persona të besueshëm para se të realizoni ndonjë projekt të mundshëm.

Dashuria: nëse akoma nuk e keni gjetur dashurinë, para jush ekziston një pengesë dhe detyrë më e vështirë. Mundohuni të udhëtoni diku ose në ndonjë institucion financiar. Kushtoni vëmendje Binjakkëve dhe Virgjëreshës. Nëse jeni në lidhje, mënyra më e mirë për ta forcuar lidhjen është të shkoni diku në pushime. Keni përmirësim në planin familjar.

Shëndeti: edhepse keni ngarkesë psikike, ky muaj do të jetë përmirësim i parametrave tuaj shëndetësor. Me mënyrë të shëndetshme të të ushqyerit, me shumë pemë dhe perime mund të përmirësoni problemet më të mëdha si dhe qarkullimin e gjakut. Pushoni sa herë që ndjeni lodhje.


binjaket-FEMRA-NET

BINJAKËT

Puna: në aspektin e punës, gjërat do të përmirësohen pas gjysmës së muajit. Nëse i merrni obligimet me përgjegjësi më të madhe dhe seriozitet, sigurisht do të arrini efektin e dëshiruar. Përforconi komunikimin, armën tuaj më të fortë. Energjinë e madhe që e keni do të ju sjell përfitime të mëdha financiare. Nëse ju duhet një partner për biznesin tuaj, kërkoni ndihmë nga Gaforrja apo Luani.

Dashuria: ky është muaji më i mirë për dashuri, kur bëhet fjalë për shenjën tuaj. Nëse nuk keni partner, kushtoni rëndësi Demit apo Peshores. Nëse keni lidhje të gjatë, freskoni lidhjen duke shkuar në ndonjë destinacion që nuk keni qenë më parë apo ndonjë pushim relaksues.

Shëndeti: jeni të lodhur nga obligimet e përditshme. Duhet të gjeni patjetër kohë të lirë që t’ia kushtoni vetes. Vlerësoni veten sepse nëse e bëni këtë edhe të tjerët do të ju duan e respektojnë. Vazhdo për shenjat tjera…

Pages: 1 2 3 4

Related posts

2 Comments

Leave a Reply