18. December 2017

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Gruaja që shpëton martesat

Një vejushë e pasur, e cila thotë se ka pasur marrëdhënie me mbi 100 burra të martuar në 10 vitet e fundit, është e mendimit se tradhtia është e mirë për martesën.

“Unë jam zgjidhja perfekte”, shprehet 47-vjeçarja Gweneth Lee, e cila shton se gjysma e grave të atyre burrave me të cilët ka shkuar e dinë për tradhtinë e bashkëshortit, por mbyllin njërin sy pasi vetë nuk janë më të interesuara për seksin, ndërsa nga ana tjetër duan që burrat të jenë të lumtur.

In Article Mobile BP

Ish-modelja thotë se nuk ndihet fajtore për marrëdhëniet e saj, pasi mendon se shumë çifte do të ishin ndarë po të mos ishte për të.

“E di që shumë njerëz mund ta dënojnë atë që bëj unë, por unë nuk pendohem aspak sepse sinqerisht mendoj se i mbaj të bashkuar çiftet me fëmijë dhe që i kanë kaluar të dyzetat”, shpjegon Lee.

Related posts

Leave a Reply