20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Gjëja e vetme që nuk duhet ta anashkaloni gjatë një takimi në mbrëmje!

femra me fustanin e kuq

Ndoshta e keni kuptuar tashmë…

Për të kaluar një mbrëmje të mrekullueshme, ndoshta nuk mund të ju premtojmë takimin e përsosur, por me anë të disa këshillave bazë për rritjen e vetëbesimit, një palë këpucë joshëse, një parfum të zjarrtë, ju mund t’i siguroni vetes një parapërgatitje të bukur. Por, përveç këtyre gjërave të dukshme, ekziston edhe një detaj mëse i rëndësishëm pa të cilin nuk duhet të largoheni nga shtëpia – një buzëkuq të përkryer (në fakt, studimet tregojnë se kjo ju bën të ndiheni më të sigurtë në vete!). Merrni vëmendjen e duhur dhe shkëlqeni me pamjen tuaj.

Çfarë ju duhet:

Padyshim ju nevoitet një fustan i mrekullushëm

Take të larta joshëse

Aksesorë solid

Madje edhe ndonjë çamçakëz mentol

Por, gjëja kryesore pa të cilin nuk duhet të dilni nga shtëpia është një buzëkuq me nuancë të kuqe…

Studimet tregojnë se kjo ju bën të ndiheni më me vetëbesim dhe padyshim që nuk ju duhet asgjë tjetër!/femra.net/

Dhe çfarë më mirë se sa buzëkuqi i zjarrtë I’m Matt Lip Fluid nga Pupa Milano mund ta plotësojë pamjen tuaj, për një mbrëmje gjatë të cilës dëshironi ta keni vëmendjen kryesore! Për më shumë informata mbi produktet Pupa, vizitojeni faqen zyrtare në Facebook, duke klikuar këtu…


 

 

Related posts

Leave a Reply