17. March 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Gabimet trashanike që i bëni me dollapin tuaj

Të gjithë ne bëjmë të njejtat gabime, pas një dite të mundimshme dhe të gjatë mezi përfundoni blerjen e gjërave të nevojshme për ushqim, i merrni rrobat nga pastrimi kimik, arrini në shtëpi dhe gjithçka që mund të bëni është të vendosni rrobat e mbështjella me plastikë shpejtë e shpejtë në dollap .

I thoni vetes se është në rregull pasiqë rrobat janë të mbështjella por shkenca e vërteton të kundërtën.

Mbështjellësit e plastikut e bllokojnë lagështinë dhe gazrat nga kimikatet për pastrim, i zbehin rrobat e juaja dhe krijojnë ambient për mykjen e rrobave. Për më tepër, ky lloj i plastikut emiton një përbërët BHT që aktivizohet nga myku dhe shkakton zverdhje të mëtutjeshme.

Përfundimisht, qeset nga pastrimi kimik janë krijuar për të transportuar përkohësisht rrobat dhe nuk duhet të përdoren si aset për mbrojtjen e rrobave në dollap./femra.net/

 

 

Related posts

Leave a Reply