18. December 2017

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Femrat me të pasme të mëdha konsiderohen më të zgjuara dhe të shëndetshme

Nuk mund të argumentojmë në lidhje me shkencën…

Sipas studimeve të kryera në Univerzitetin e Oksfordit thuhet se femrat me të pasme të mëdha janë më të zgjuara dhe të shëndetshme.

In Article Mobile BP

Në studimin në fjalë, që ka analizuar të dhënat e 16.000 femrave, kanë gjetur se femrat me të pasme më të mëdha se mesatarja, jo vetëm që janë më inteligjente, por edhe mund t’i rrezistojnë jashtëzakonisht shumë sëmundjeve kronike.

Studiuesi kryesor i hulumtimit, Profesor Konstantinos Manolopoulous ka komentuar: ideja e shpërndarjes së pjesës dhjamore të trupit si e rëndësishme për shëndetin ka qenë e njohur për një kohë. Megjithatë, kohët e fundit thuhet se dhjami i përqëndruar në kofshët në perimetër të madh si dhe indi dhjamor në të pasmet tuaja duket se ndikojnë në parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare.

Në thelb, të paturit një bagazh të madh në prapanicë është një gjë shumë e mirë. Hooray!!/femra.net/

 

Related posts

Leave a Reply