27. May 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Fansat e kritikojnë, nuk do ta njihni Hyrremin pas operacioneve plastike

Shumica prej nesh janë afeksionuar pas Sulltaneshës Hyrrem në vitet 2011-2014, kur u transmetua seriali turk “Sulltani i Madhërishëm”. Personazhi kryesor, Hyrremi u pëlqye menjëherë nga publiku, dhe pavarësisht se vitet kalojnë, sërish ai rol nuk harrohet. Asokohe, Hyrremi është shfaqur në serial me flokët e kuqe, dhe me sytë jeshil. Një vajzë shumë e bukur, dhe natyrale. Mirëpo, tashmë gjërat kanë ndryshuar.

Sulltanesha Hyrrem, është kryqëzuar nga fansat për shkak të ndërhyrjeve që ka bërë në fytyrë. Në një video të publikuar në Instagram-in e saj, Hyrremi duket shumë ndryshe. Mediat turke shkruajnë se Meryem Uzerli, ka fryrë buzët dhe mollëzat, ndërhyrje këto të panevojshme, sipas ndjekësve. Me këto operacione në fakt, Hyrremi ka ndryshuar shumë dhe është larguar komplet nga imazhi që kishim të gjithë për “Sulltaneshën”.

Related posts

Leave a Reply