27. May 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Edhe ata kanë rregullat e tyre: Çka bëjnë meshkujt pas ndarjes?

Ndoshta veprojnë sikur ndarja nuk i ka prekur aspak, por kjo është larg së vërtetës.

Çdo ndarje është e dhimbshme, dhe gjithkush e përjeton në mënyrën e vet. Edhe pse duken si gjinia më e fortë, edhe meshkujt kanë rregullat e tyre kur dashurisë i vie fundi.

Meshkujt nuk janë të prirur të shprehin emocionete tyre, por kjo nuk do të thot se nuk vuajnë pas ndarjes. Përpiqen të kërkojnë një valvul për zbrazje, gjegjësisht që të harrojnë periudhën e vështirë pas prishjes së lidhjes së dashurisë. Ja çka bën gjinia e fortë që sa më shpejtë ta përballojë dashurinë e mëparshme.

  1. Ngarrkohen me punë që të shmangin mendimet për të dashurën e mëparshme.
  2. Kush nuk është marrë me sport në këtë periudhë me doemos regjistrohet në palestrën e afërt
  3. Strehojnë të gjitha gjërat që i kujtojnë ish-të dashurën
  4. Kujdesen më shumë për higjienën në banesë
  5. Dalin më shpesh me shokë, por edhe kolegët nga puna
  6. Përpiqen të dalin më shpesh për argëtim dhe të flirtojnë me femrat
  7. Megjithatë, disa meshkuj dinë edhe të qajnë/femra.net/

 

Related posts

Leave a Reply