20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Dita kur nuk dëshironi të grimoheni! Ja si te dukeni bukur për një sekondë

Nuk keni nevojë për grim, por vetëm këtë truk!

Kristina Endru, blogere e modes e cila fshihet pas blogut “Hello Fashion”, ka pranuar se ka ditë që kur nuk ka qejf të grimohet, veçanërisht dimrit.

“Rreth 50% të kohës time, veçanërisht dimrit nuk rregullohem aspak. E adhuroj stilin e rehatshëm sportiv dhe do të ju zbuloj sekretin më të madh, shpesh mbaj syze dielli sepse nuk jam e grimuar. Ky është truku im i thjeshtë që të dukem më mirë. Mendoj se sytë më së shumti na zbulojnë kur nuk rregullohemi”, ka shkruar Kristina.

A e përdorni edhe ju këtë truk?/femra.net/

 

Related posts

Leave a Reply