20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Detaje tërheqëse që nuk mund t’i rrezistoni aspak: çizmet mbi gjunjë janë modeli kryesor i këtij sezoni!

Ky model i çizmeve ka qenë në modë për disa vjet me radhë dhe duket sikur nuk ka ndërmend të lëshojë frontin…

Modeli më i popullarizuar është sigurisht ai që ekspozon linjën e këmbëve, të bërë nga lëkura e që mund të gjenden në të gjitha ngjyrat e mundshme, si dhe me detaje të ndryshme si perla, lule, dantellë …

Dimri vetëm sa nuk ka arritur, ndërsa ky model i çizmeve tashmë ka filluar të tejkalojë rrugët e metropoleve botërore. Femrat i kombinojnë në mënyra të ndryshme, dhe në vazhdim shihni fotot dhe gjeni inspirimin se si të kombinoni veshjen me këto çizme për këtë sezon…/femra.net/

A post shared by Sofia Ruutu (@sofiaruutu) on

Related posts

Leave a Reply