20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Dafina Zeqiri qenka si të gjitha vajzat tjera – Edhe ajo pëlqen ditët pa…

Në llogarinë e saj në Instagram, Dafi ka publikuar një fotografi mjaft atraktive, ku mund të shihet stomaku i formësuar dhe ekspozimi i një pjese të gjoksit.

Kjo sigurisht nuk është hera e parë që Dafi shfaq kaq shumë, por ajo që mori vëmendjen tonë, është përshkrimi që Dafi ka lënë mbi këtë fotografi, duke thënë se “janë disa ditë që thjesht nuk ia vlenë të veshesh sytjena”, si duket dhe asaj i pëlqen të kaloj ndonjë ditë pa veshur sytjena, ashtu siç pëlqejnë të gjitha femrat!

Madje është edhe thënia që tregon më së miri këtë ‘problem’ duke shkuar në ekstremin se “ditët që më duhet të vesh sytjena nuk janë ditët kur unë kam pushuar vërtetë.” /femra.net/

 

Some days just aren’t worth putting on a bra ….

A post shared by DAFiNA (@dafina.zeqiri) on

Related posts

Leave a Reply