20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Dafina Zeqiri në bashkëpunim me këngëtarë ndërkombëtarë

Dafina Zeqiri nuk është në Amerikë për pushime. Madje pushime nuk bëri as gjatë qëndrimit në Kosovë. Një program i ngjeshur me koncerte shoqëroi qëndrimin e saj ndërsa ka publikuar edhe këngën “Ti e din” pak kohë më parë.

Loving every moment 🙏🏻 #kosova #albania

A post shared by DAFiNA (@dafina.zeqiri) on

Megjithatë ky është vetëm fillimi i rikthimit në muzikë të Dafinës, pas një shkëputjeje dyvjeçare.

Ajo ka treguar në një intervistë për Prive që tashmë po planifikon bashkëpunime me artistë ndërkombëtarë. Ndoshta kishte këto parasysh kur premtonte projekte të reja pak ditë më parë, teksa largohej nga Kosova.

Mezi po presim. Dafinës nuk i mungon asgjë për tregun ndërkombëtar, ka pamjen dhe stilin e aritsteve bashkëkohore dhe një zë të bukur, gjithçka duhet për të pasur sukses.

Related posts

Leave a Reply