20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Cilat janë ngjyrat që sjellin fat për t’i veshur në 2018

2018 është viti i qenit me elementin e tokës dhe burime nga Feng Shui besojnë se ‘ngjyrat e tokës’ janë ngjyra që sjellin fat nëse i veshim.

Më poshtë mund të shikoni katër ngjyrat me fat të cilat po vishen edhe nga të famshmet:

1. Ngjyrë bezhë 

Off to France for the holidays! @tumitravel #PerfectingTheJourney

A post shared by isabelledaza (@isabelledaza) on

2. Ngjyra kafe

Kurrë nuk e kemi menduar se e kafta mund te duket kaq bukur, derisa pamë këtë fustanin e Julie Anne San Jose.

@mkqua @ariesmanal_hair 💗

A post shared by Elisse Joson (@elissejosonn) on

3. Ngjyrë rëre

Sweet, a little selfish 🍯

A post shared by CLAUDIA (@claudia) on

Me after a long day!

A post shared by Love Marie Ongpauco Escudero (@iamhearte) on

4. Ngjyra e verdhë

😝

A post shared by Chienna Roseph Filomeno (@chiefilomeno) on

 

Related posts

Leave a Reply