23. March 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

Çfarë tregon gjuha e trupit të Jessica Biel dhe Justin Timberlake për lidhjen e tyre

Justin 37, dhe Jessica 35,  filluan lidhjen në vitin 2007, u martian në 2012 dhe mirëpritën djalin e tyre të parë, Silas, në prill të 2015. Ja çfarë tregon për këtë çift afeksioni i shprehur në publik…

Jessica dhe Justin në tribuna

Këtu trupat e të dy yjeve janë të palosur njëri me tjetrin me Justin të pozicionuar prapa të dashurës, gjë që tregon se ai e mbështet atë emocionalisht Jessica i ka këmbët mbi njëra tjetrën, duke i mundësuar Justin të afrohet edhe më shumë, duke e mbajtur dorën e majtë në kofshën e brendshme të tij, gjë që tregon se kur janë me njëri tjetrin ata ndjehen komod me prekjet në zonat intime të kënaqësisë.

Çifti bën një shetitje të fshehtë

Kur dy persona e hedhin hapin e njejtë derisa ecin bashkë është tregues së këta dy janë të sinkronizuar mirë emocionalisht. Shtrëngimi i duarve me gishta të ryqëzuar tregon se lidhja e tyre është tejet emocionale, ndërsa dora e Justin mbi dorën e Xhesikës tregon se ai është burri në lidhje.

Jessica dhe Justin puthen si në godinën e martesave

Edhepse Justin u mundua duke e kthyer gjoksin kah Jessica, këmba e saj e majtë është kryqëzuar drejt tij, shputa e saj është e relaksuar dhe ajo është duke e mbajtur kokën e tij. Gjëra që tregojnë se asaj nuk i intereson kush është duke vështruar, thjeshtë i janë dorëzuar momentit romantik.

Justin pushon dorën në prehërin e saj

Kur e lejoni dikë që të prekë këmbën tuaj, posaçërisht kofshën e brendshme, kjo nënkupton intimitet dhe dashuri.

Justin mban Xhesikën për beli dhe krahu

Justin qëndron pas Xhesikës me njërën dorë në belin e saj dhe tjetrën në krahun e saj, gjë që tregon përkrahje dhe i dërgon mesazh botës se ajo është gruaja e tij.

Justin dhe Jessica ngërthejnë gishtat në tribuna

Në këtë foto trupat e tyre janë të sinkronizuara, gishtat të bashkuar ndërsa Jessica i lejon Justin të vendosë duart në stomakun e saj, një zonë tejet e ndjeshme, gjë që tregon rehati dhe dashuri.

Jessica dhe Justin në kahje të kundërta në qilimin e kuq

Edhepse janë të ndarë nga njëri tjetri, duke shikuar në drejtime të kundërta, ata prap janë të lidhur me njëri tjetrin nëpërmjet prekjes, gjë që tregon se edhe pas 10 viteve lidhje, lidhja e tyre qëndron e fortë.

Çifti ndan një puthje pa duar

Edhepse nuk janë duke u mbajtur për duar, afërisa fizike e tyre që nuk lë hapsirë as për ajër mes tyre, tregon se janë marrëzisht të dashuruar me njëri tjetrin.

Jessica kap dorën e Justin

Këtu ajo e kap atë me një shtrëngim në gishta, sikurse është duke u mbështetur në stabilitetin fizik të burrit të saj, por edhe si mbështetje emocionale.

Jessica mbështetet tek Justin

Mënyra se si Jessica mbështetet në Justin sugjeron nivelin e besimit të saj ndaj tij.

Përfundimisht, këto foto tregojnë se prekja është mënyrë se si ky çift i shfaqin emocionet. Ata vazhdimisht janë në interaksion me njëri tjetrin dhe se ndjenjat e tyre janë të sinqerta./femra.net/

 

Related posts

Leave a Reply