18. December 2017

Background Right_160x600
Background Left_160x600
Kalkulatorë
 • Këto shenja tregojnë se duhet të pini “më shumë” ujë

  Deri tani sigurisht shumë herë keni dëgjuar apo lexuar për atë se sa i rëndësishëm është uji për shëndeti ...

  Deri tani sigurisht shumë herë keni dëgjuar apo lexuar për atë se sa i rëndësishëm është uji për shëndetin tonë, por edhe për pamjen tonë të bukur. Mjaft flitet edhe për sasinë e duhur, por ju të gjit ...

  Read more
 • Kalkulatori i humbjes së peshës

  Që të humbni peshë, juve ju duhet që kaloritë e marra të jenë më të ulëta se totali i kalorive ditore të ...

  Që të humbni peshë, juve ju duhet që kaloritë e marra të jenë më të ulëta se totali i kalorive ditore të djegura. Duke përdorur kalkulatorin tonë për humbje të peshës, ju do të arrini në kaloritë që j ...

  Read more
 • Kalendari i ovulacionit

  Vërtetoni se kur do të keni ovulacioni e radhës dhe rrisni shanset për të mbetur shtatëzënë. Deri te ovul ...

  Vërtetoni se kur do të keni ovulacioni e radhës dhe rrisni shanset për të mbetur shtatëzënë. Deri te ovulacioni vie kur qeliza vezë, e cila është pjekur në vezore, ndahet dhe vazhdon rrugën e saj deri ...

  Read more
 • Kalkulatori i indeksit të masës trupore

  Keni një trup të përkryer, të dobët, me pak celulit, apo ndjeni që keni tejkaluar peshën normale? Për të ...

  Keni një trup të përkryer, të dobët, me pak celulit, apo ndjeni që keni tejkaluar peshën normale? Për të hequr hamendjet, ju sjellim kalkulatorin e Indeksit të masës trupore, (Body mass index). Gjeni ...

  Read more