20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

A e dini se jeni personi më i pasur nëse i keni këto cilësi?

A e dini se jeni personi më i pasur nëse i keni këto cilësi?

Kur është fjala për pasurinë, llogaria juaj bankare nuk mund të krahasohet me pasuritë e mëposhtme që tregojnë se për gjërat më të mira në jetë nuk ju duhet asnjë qindarkë.

Përqafimi

Duhet të pranoni se asnjë gjë nuk është shëruese sa një përqafim i fuqishëm dhe i gjatë i personit të afërt.

Personi i dashur

Ata që i doni ia vlejnë sa e tërë bota dhe nuk kanë çmim. Ata njerëz janë të pazëvendësueshëm në jetën tuaj andaj duhet të jeni të lumtur që i keni.

Buzëqeshja

Sipas një studimi, personat që kanë marrë bzuëqeshje nga të huajt kanë më tepër ndjesi të integrimit në shoqëri. Mos të flasim për efektin e buzëqeshjeve nga personat e dashur!

Gjumi

Lumturia = Gjumi. A ka ndjesi më të mirë sesa një shtrat i ngrohtë dhe i rehatshëm, dhe ju në të duke ëndërruar? Truri dhe trupi vuajnë shumë pasoja nga mungesa e gjumit.

Kujtime të lumtura

Kush nuk dëshiron që të kujtohet në momentet e lumtura dhe të bukura nga e kaluara?

Dashuria

Dashuria është gjithçka që ju duhet në jetë. Ndjenja se jemi të pranuar dhe të dashur nga dikush është kyçe për shëndetin tonë emocional. Personat që dashurojnë dhe i dashurojnë prap, janë më të lumtur dhe më të shëndetshëm.

Lumturia

E fundit mirë jo më pak e rëndësishmja. Nëse e keni gjetur veten tek 6 kategoritë e mësipërme, ju jeni një person me të vërtetë i lumtur./femra.net/

 

 

Related posts

Leave a Reply