18. November 2017

Background Right_160x600
Background Left_160x600

A dëshironi lëkurë të lëmuar pas depilimit? Ju nevojiten këto dy përbërës

Shumë prej neve pyesin se si lëkura pas rruajtjes të jetë e butë dhe e lëmuar. Ekspertët na sollën një këshillë të vyeshme.

Para rruajtjes është me rëndësi të përgatisim lëkurën dhe këtë do e filloni me piling (pastrim) të thellë të trupit.

In Article Mobile BP

Për këtë do ju nevojitet kripë deti dhe pak vaj ulliri. Këto përbërës janë të mirë pasiqë hapin poret e lëkurës dhe ashtu mundësojnë lëvizje gjithpërfshirëse gjatë rrojes. Atëherë depilimi bëhet kualitativ dhe lëkura rri më gjatë pa qime./femra.net/

Related posts

Leave a Reply