20. April 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

8 gjërat për të cilat njerëzit e zgjuar nuk flasin në ambjentin e punës

Në vendin e punës, që të “ndash” anët pozitive të vetes, me fomën e duhur, është një art më vete, Travis Bradberry do të thoshte “mjeshtëri”, i cili dhe prezantoi para pak ditësh 8 gjërat për të cilat, njerëzit e zgjuar nuk shprehen në mjedisin/ambjentin e punës me kolegët e tyre apo me epërorët. Duhet të dini se cilat dhe ku janë limitet tuaja, si dhe duhet të jeni të kujdesshëm që të mos i kaloni kurrë këto limite, apo kufij, pasi më pas nuk ka kthim.

1. Mos u shpreh kurrë ekzaktësisht për përkatësitë e tua politike;

2. Mos trego se beson se dikush mes jush është i paaftë:

3. Mos trego sesa të holla nxjerr nga puna përgjithësisht;

4. Mos u deklaro se e urren këtë punë;

5. Mos trego kurrë se çfarë bën në dhomën e gjumit;

6. Mos u shçreh se çfarë beson se bën dikush tjetër në dhomën e tij/saj të gjumit;

7. Mos thuaj kurrë sesa “i çmendur” ke qënë në të shkuarën;

8. Mos trego në asnjë moment se je duke kërkuar për një punë tjetër;

Burim: K.H/ tiranapost.al

Related posts

Leave a Reply