20. September 2017

Background Right_160x600
Background Right_160x600
Background Left_160x600
Background Left_160x600

5 modele të pazakonta të xhinseve që do të shënojnë muajin e shtatorit!

Përgatituni për shoping dhe pastrim të dollapit nga xhinset e vjetra. Edhepse xhinset vishen për çfarëdo rasti, nuk është e thënë t’i mbani të vjetrat dhe të mos rifreskoni dollapin me modele që do të jenë në modë.

“Skinny” xhinse të drejta

InArticle Mobile

Ditët e streçeve të ngushta janë pas, modeli që do të mbahet këtë sezonë do të jenë ‘skinny’ xhinse të drejta. Zgjedheni ndonjë model me bel të gjatë që këmbët e juaja të duken më të gjata.

Zile të grisura

Xhinset e quajtura ‘zile’, të gjëra në fund dhe të ngushta përgjatë këmbës, janë për të gjithë kategoritë. Më së miri kombinohen me take të larta.

Super madhësi “oversize”

Lexoni edhe këtë:   Gjithçka që keni dashur të dini: 13 pyetjet më të zakonshme rreth shtatzënisë!

Femrat që janë të prirura për eksperimentim mund t`i gëzojë fakti se këtë sezonë do mbahen xhinse oversize të ngjashme me modelet e 60` të vonshme, andaj pyesni mamanë mos ka ruajtur ndonjë model nga rinia e saj.

Coffee run before I'm changing into my bikini. 🤗

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Xhins i kthyer mbrapsht (i lakuar)

Këto modele i kemi veshur dhe gjithmonë kanë qenë xhinse të të dashurit. Këtë vjeshtë vijnë pak më ndryshe, me fund të kthyer gjerë dhe me zbukurime me perla.

Check ya later.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Xhinse të drejta të grisura

Nëse nuk ju pëlqejnë zilet, alternativa janë xhinse të gjera dhe të drejta që kanë qenë të preferuarat e viteve 70`./femra.net/

Yup, that is a silk pajama top! Sharing my favorite silk PJs on the blog today.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

 


Tema të ngjajshme

Lexo artikullin tjetër interesant:
Modeli i flokëve që do të jetë trendi kryesor në botën e modës së flokëve!

Stilimi i flokëve që këtë vjeshtë do të jetë trendi kryesor në rrjetin social Pinterest është i njohur për mbështetjen...