23. March 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

5 çantat luksoze që do i shihni kudo

Edhepse e kemi tejkaluar maninë e çantave luksoze që karakterizoi dekadën e parë të mijëvjeçarit, çdo vit shohim modele të reja që na marrin vëmendjen. Cilat janë çantat që do jenë në trend këtë vit? Vazhdoni të lexoni më poshtë për çantat e dorës që do i shihni kudo./femra.net/

1. Gucci, çantë me dorashkë sipër

Nuk mund të flasim për çanta luksoze pa e cekur emrin Gucci dhe trendi i ri është çantë me dorashkë sipër me material kamoshi dhe me vijat karakteristike për këtë brend.

2. Loewe , çantë për ngarkesë

Keni menduar se trendi i çantave shportë është në vdekje mirëpo Loewe na ka siguruar që edhe këtë vit të jetë prezente në rrugë.

3. Chloe, me bizhuteri të varura

Këtë sezon është debutimi i Natasha Remzi- Levi me Chloe dhe kjo çantë është duke shkaktuar zhurmën më të madhe tek blerësit e modës.

4. Wandler

Wandler sapo hodhi çantën Hortensia në nëntor të vitit të kaliar dhe menjëherë është bërë një ndër çantat më të dalluara për vitin 2018.

5. Fendi Shopper

Kjo çantë e madhësisë më të madhe do të jetë një nga gjërat statusore në vitin 2018.

6. J.W.Anderson 

7. Burberry DK88

 

Related posts

Leave a Reply