23. March 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

15 vjet me Passion!

Passion ka filluar punën më 24 shkurt të vitit 2003, me një studio të vogël në Prishtinë. Sot, në përvjetorin e 15-të, pas një pune me plot përkushtim e pasion, ka arritur që të jetë brendi më i njohur i bukurisë me rrjetin më të madh të studiove të bukurisë në rajon.

Për shkak të përvjetorit të 15-të, ne kemi vendosur t’i shpërblejmë klientët tanë me plotë dhurata të ndryshme.

15 komentet që marrin LIKE më së shumti në postimin e për vjetorit tonë në Facebook dhe Instagram, do të fitojnë nga një pako me produkte të flokëve.

“Qëllimi i kësaj loje shpërbleyese është që të qëndrojmë sa më afër klientëve tanë dhe t’i shprehim mirënjohjen tonë për besnikërinë e tyre”, ka thënë Dardan Syla, menaxher i rrjetit të studiove të bukurisë “Passion”, gjatë një prononcimi.

Dardani po ashtu ka deklaruar që vizioni i kompanisë është që të vazhdoj të jetë sa më afër klientëve dhe të ofrojë shërbimet më cilësore me çmimet më të lira në treg.

15 vjet me Passion!

Related posts

Leave a Reply