23. March 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

11 gjërat që askush nuk ua thotë për seksin pas lindjes së foshnjës

Ka shumë gjëra që do të kenë ndikim në jetën tuaj pas lindjes së fëmijës. Kur të vendosni se jeni e gatshme për riaktivizimin e jetës seksuale, duhet të keni parasysh gjërat që do ju ndodhin për herë të parë.

 1. Do të lageni. Kjo nënkupton lagjen me qumështin e gjirit pasiqë gjinjtë e juaj do jenë shumë të ndjeshëm dhe një prekje e vogël do e bëjë qumështin të rrjedhë.
 2. Foshnja do të qajë. Foshnjet janë sensitive në zhurmat më të vogla andaj mos u dekurajoni kur të fillojë të qajë sapo jeni futur në lojën seksuale.
 3. Ju mund të qani (nga dhimbjet). Disa femra pas lindjes do të kenë probleme me plagët e fituara gjatë proçesit të lindjes, mund të kenë dhimbje të nyjeve apo të shpinës, hemoroide apo lëndime tjera.
 4. Ju mmund të qani (nga emocionet). Tani jeni nënë dhe keni ngritje dhe ulje të shpejta të hormoneve andaj ndodhë që të qani nga këto oscilime hormonale.
 5. Ndjeheni me faj. Kur jeni nënë e re, gjithçka që ua largon mendjen nga foshnja ju bën të ndjeheni me faj. Madje do të ndjeheni me faj se e neglizhoni partnerin dhe të brengoseni për lidhjen.
 6. Ndodhin gjëra të çuditshme. Është vështirë që me të gjitha përgjegjësitë që keni si nënë, të koncentroheni në seks. Mund të ju ndodhë që gjatë seksit të hatashëm të kapni pampersin!
 7. Do të ndjeheni e ngazëlluer duke qenë diçka që nuk është “nënë” për një minutë. Të qenurit seksi dhe bërja seks do ju bëjë të ndjeni një lehtësim. Do ju gëzojë fakti që do të mund të ndjeheni sërisht si një femër dhe të kënaqeni me faktin se partneri ende ju sheh si atraktive.
 8. Do keni nevojë për ushqime edhe gjatë natës. Falë kërkesave shtesë të trupit tuaj për shkak të dhënies gji,të kujdesit 24 orësh ndaj fëmijës dhe të rikuperimit nga lindja, do të keni nevojë më tepër për ushqime.
 9. Do të keni nevojë për më tepër lecka për pastrim. Rrjedhja e gjakut, qumështi i gjirit, të vjellat e foshnjes dhe shumë gjëra tjera ju detyrojnë të mbani një peshqir shtesë afër.
 10. Foshnja mund të jetë dhe të mos jetë prezente. Mos u shqetësoni nëse foshnja juaj nuk janë në një dhomë me juve andaj bëni atë që ju bën më të lumtur dhe më të sigurtë.
 11. Mund të keni apo të mos keni seks real. Varësisht se si keni kaluar gjatë lindjes, vagina juaj mund të mos jetë e gatshme për penetrim andaj seksi mund të marrë formë tjetër./femra.net/

Related posts

Leave a Reply