17. March 2018

Background Right_160x600
Background Left_160x600

10 rastet kur Rihanna ka ngjasuar me një Disney Princeshë reale!

Rihanna është shumë e përafërt me personazhet e Disney-t ku ngjason në lloje të ndryshme të princeshave, varësisht nga paraqitja e saj. Në një moment duket sikur Belle në Met Gala, në një tjetër duket sikur Elsa e akullt, e tëra në buzëqeshje dhe kristale. Megjithëse pamja imagjinative e yllit vjen drejtëpërdrejtë nga pasarelat e modës, korrelacioni midis pjesëve më të bukura të saj dhe veshëmbathja e animuar e favorizuar nga mbretëria Disney është çuditërisht e qëndrueshme. Sigurisht, Rihanna nuk mund të improvizojë këpucët prej qelqi sikur të hirushës, por koleksioni i saj me gurë të çmuar ia vlen t’i përshtatet dhe është i denjë për Hirushën. Duket sikur çdo veshje e saj është bërë me magji dhe duket më madhështore se kurrë.

Është sensi i fantazisë që lidhë veshjet e Rihanës me heroinat e Disney-t. Dhe, nuk është e thënë që të mbani mëngë të fryera apo kurorë që të tërheqni personazhin e borëbardhës – verzioni i saj i veshjes mbretërore nxit biseda dhe imitues të panumërt. Ka shumë raste kur është ngjasuar me karaktere të ndryshme si Jasmine, bukuroshja e fjetur dhe madje Merida e shumë të tjerë.

 

Related posts

Leave a Reply