Liderboard 728×90
Liderboard 728×90
Liderboard 728×90
Reklama Djathtas 160×600
Reklama Djathtas 160×600
Reklama Djathtas 160×600
Reklama Majtas 160×600
Reklama Majtas 160×600
Reklama Majtas 160×600

Floket Bukuria

 1. All

Të çelësh ngjyrën e flokëve me metoda natyrale

Ёshtë një dëshirë e shumë vajzave të çelin ngjyrën e flokëve, veçanërisht flokëverdhat. Ato duan të rimarrin ngjyrën e artë natyrale, pa pasur nevojë të përdorin forcën e kimikatev ...

Make UP

 1. All

Si të aplikoni qerpikë artificialë që ngjajnë sikur të vërteta?

Nëse dëshironi që të vendosni qerpikë artificialë, në mënyrë që të mbushni syrin tuaj dhe qerpikët t’ju duken sa më të dendur, por nuk keni guximin për ta bërë pershkak se ju duket ...

Parashikimi i motit

Prishtinë

22℃

Fri moderate rain

 • moderate rain
 • HI/LO: 24/16
 • Retë: 64%
 • Era: 1.66 m/s
 • Rejtimi i erës: WSW
 • Presioni: 944hPa
 • Lagështia: 95%

Sat sky is clear

 • sky is clear
 • HI/LO: 25/13
 • Retë: 8%
 • Era: 1.82 m/s
 • Rejtimi i erës: NW
 • Presioni: 947hPa
 • Lagështia: 79%

Sun sky is clear

 • sky is clear
 • HI/LO: 28/13
 • Retë: 0%
 • Era: 1.76 m/s
 • Rejtimi i erës: W
 • Presioni: 950hPa
 • Lagështia: 65%

Mon moderate rain

 • moderate rain
 • HI/LO: 26/13
 • Retë: 14%
 • Era: 1.04 m/s
 • Rejtimi i erës: WNW
 • Presioni: 922hPa
 • Lagështia: 0%

Tue moderate rain

 • moderate rain
 • HI/LO: 23/15
 • Retë: 13%
 • Era: 1.19 m/s
 • Rejtimi i erës: NE
 • Presioni: 921hPa
 • Lagështia: 0%

Wed moderate rain

 • moderate rain
 • HI/LO: 23/15
 • Retë: 51%
 • Era: 1.91 m/s
 • Rejtimi i erës: NE
 • Presioni: 923hPa
 • Lagështia: 0%

SHËNDETI

Shtatëzania dhe Linjda

 1. All

MODA

 1. All
 2. Koleksione
 3. Trend
 4. Veshmbathje
Këpucët – miku më i mirë i femrave

Sa herë në vit blejnë femrat këpucë? Çfarë çmimi mesatar paguajnë për një palë këpucë? Kush fiton më së shumti këpucë?... Të gjitha këto ju paraq ...

Fëmiu juaj

 1. All

Dashuria e parë e fëmijës suaj

Edhe nëse bëhet fjalë për dashuri të fshehtë për vajzën e ëmbël nga klasa apo për marri tinejxherësh, tek shumica e fëmijëve dashuritë e para rriten para ditëve të pubertetit. Lidh ...

Këshilla seksuale

 1. All
Si ta “ngrohni” jetën tuaj seksuale me ndihmën e Feng Shui-t

Kur bëhet fjalë për dhomën e gjumits dhe aktivitetet në të, mesiguri gjëja e fundit që mëndoni është Feng Shui. Por prapseprapë është e rëndësish ...